Programmaboekje Den Appel november-december online

Gepubliceerd op maandag 24 okt 2022 om 16:01

Ons programmaboekje is klaar en we beginnen dat graag met een toepasselijk gedicht van Toon Hermans

Het laatste stukje herfst
verdwaald in korte dagen
verdwenen groen
net voor de winterdeur
in het mystieke seizoen
nog even wat kleurermans.

Wat vliegt de tijd. Al tien jaar geeft Emelda Van Laer Thai Chi en Qi Gong in Den Appel. Ter ere hiervan wilden we graag weten wat deze sporten zo speciaal maken en wat ze betekenen voor de bezoekers die wekelijks vol goesting de lessen volgen. Lees het artikel alvast op pagina 6.

Je vindt een terugblik op zoveel mooie activiteiten en ‘warme’ momenten. Deze momenten worden mee gecreëerd door onze fantastische vrijwilligers. Naar goede gewoonte organiseren we op de internationale dag van de vrijwilliger een week lang voor fijne pauzemomenten. We zorgen voor een echt FIKA-moment waar vrijwilligers even tot rust kunnen komen en kunnen bijbabbelen bij een tasje koffie en een lekkernij. Verder in het maandprogramma lees je waarom we zo trots zijn op onze vrijwilligers.

En het dienstencentrum staat niet stil. Nieuwe zaken staan op stapel. Zo verneem je meer over de resultaten van de buurtanalyse en het meerjarenplan. Maar onze DNA verandert niet. Het is nog steeds onze missie om iedereen uit te dagen en nieuwe zaken te laten ontdekken, leuke en warme momenten te bezorgen of te ondersteunen bij moeilijke momenten.

Nieuwe activiteiten en nieuwe samenwerkingen. De Academie Muziek, Woord en Dans start met een nieuw project ‘tekstverwerkers’. Samen met een lekker tasje koffie wordt er dieper ingegaan op nieuwe en oude verhalen. Of kom luisteren naar de historische lezing ‘bedgeheimen uit het verleden’. Je komt alles te weten wat je altijd al wilde weten. Dit -en nog veel meer activiteiten vind je in in ons vernieuwd overzicht.

Tot slot, december, de feestdagen zijn in het vooruitzicht en het nieuwe jaar staat voor de deur. Heel ons team wenst iedereen prettige feesten en het allerbeste voor het komende jaar.

Ilde Vander Velpen, centrumleider
en Team Den Appel

Downloads

  • Programma DA november- december 2022 (Ilde).pdf 9,3 Mb