Over WZN Edegem

“Met de klant aan het stuur ontdekken onze zorgverleners nieuwe wegen”

WoonZorgNetwerk Edegem is een welzijnsvereniging, bestaande uit drie componenten: WoonZorgCentrum Immaculata, Lokaal DienstenCentrum Den Appel en ThuisZorg Immaculata. WoonZorgNetwerk Edegem wil zelf aanbieder zijn van de thuis- en ouderenzorg én daarbij ook de continuïteit in het woonzorgtraject bewerkstelligen.

Lokaal DienstenCentrum Den Appel

Lokaal DienstenCentrum Den Appel staat open voor alle Edegemnaars en biedt een gevarieerd aanbod aan zinvolle activiteiten zoals tai chi, bridgen, taal- en computerlessen … Buurtbewoners kunnen hier ook terecht voor warme maaltijden aan een voordelige prijs.

ThuisZorg Immaculata

ThuisZorg Immaculata biedt volgende thuiszorgdiensten aan: gezinszorg en aanvullende thuiszorg, poetshulp aan huis, mindermobielencentrale (Mobitwin), zorgoverleg en mantelzorg.

WoonZorgCentrum Immaculata

WoonZorgCentrum Immaculata biedt een thuis aan 180 bewoners. Daarnaast kunnen 10 gasten genieten van een kortverblijf. WZC Immaculata staat gekend om de talloze activiteiten, de biografisch gerichte dienstverlening en Museum E!, een museum in het woonzorgcentrum voor én door residenten.


Missie & visie

“Met de klant aan het stuur ontdekken onze zorgverleners nieuwe wegen”

Zowel op vlak van noden in wonen, leven en zorg van de klanten die thuis wonen of die in het WZC of CvK verblijven, zetten we in op inspraak en participatie.

Voor organisatiedoelen worden cliënten, bewoners en hun familie bevraagd en betrokken.  Via de burenklets en de familieraad in het WZC Immaculata bieden we de spreekbuis. 

Het zorgoverleg in de thuiszorg biedt het forum voor overleg met alle betrokken actoren.

Op die manier hoopt WoonZorgNetwerk Edegem hét seniorencentrum van Edegem en omstreken te worden. 


Projecten

Binnen WoonZorgNetwerk Edegem hebben we verschillende grote projecten waar we veel aandacht aan willen besteden. 

Samen Mens

 

Contact

Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 08:30 tot 17:00

Dit zijn de openingsuren van ons onthaal. Vanaf 21 uur is de deur vooraan gesloten. Om WZC Immaculata te betreden, kan je aanbellen. Het gebouw verlaten doe je door een code in te voeren.

Alle openingsuren WoonZorgNetwerk Edegem