Over ThuisZorg Immaculata

ThuisZorg Immaculata: Wél thuis

In 1960 zette het lokaal bestuur Edegem de eerste stappen in het aanbieden van hulp aan huis door middel van een samenwerking. Intussen groeide ThuisZorg Immaculata uit tot een gekend onderdeel van WoonZorgNetwerk Edegem. Heel wat Edegemnaars kunnen iedere dag rekenen op onze goede zorgen.

Visie

Thuiszorg Immaculata staat klaar voor jou, bij iedere stap op je weg.
Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing zodat jij, of je zorgbehoevende naaste, zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in de eigen, vertrouwde omgeving.

Aanbod

Onze Zorgintaker staat paraat om iedere vraag van jou te beantwoorden en je mee wegwijs te maken in het kluwen van voorzieningen en mogelijkheden.

De eerste stap naar ondersteuning aan huis is vaak poetshulp. Wordt het onderhoud van je woning je wat teveel? Geen zorg, we hebben een eigen team van fantastische poetshulpen klaar staan om jou te helpen. Verkies je poetshulp met dienstencheques, maar schrikt het je af om die dienstencheques elektronisch te beheren? Ook daarmee kunnen we je helpen.

Wanneer je toch wat meer hulp kan gebruiken in het huishouden, is de dienst gezinszorg jouw helpende hand. Een groep van schitterende verzorgenden met het hart op de juiste plaats staan eveneens klaar voor jou. We stemmen met jou af hoe we het beste tegemoet kunnen komen aan jouw zorgvraag.

Ondervind jij problemen betreffende vervoer? Wij zorgen er voor dat je veilig en wel op jouw bestemming geraakt. Met onze eigen mindermobielencentrale of via een andere oplossing.

Loopt het thuis toch niet helemaal zoals het moet? Zou het goed zijn als de huisarts, verpleging en thuiszorg eens hun agenda op elkaar afstemmen? Heb je als mantelzorger vragen bij hoe de hulp georganiseerd wordt? Een zorgoverleg kan raad brengen.

Zorg jij al voor een ander? Dan dragen wij graag ook eens zorg voor jou. Hoe we dat doen lees je onder ‘mantelzorg.

Andere hulp

Ons eigen aanbod is natuurlijk niet zaligmakend of allesomvattend.
Wij werken graag samen met partnerorganisaties die even warme en goede zorg afleveren als ThuisZorg Immaculata.

Vind je de oplossing voor jouw zorgnood niet tussen wat wij kunnen aanbieden , dan gaan we graag samen op zoek naar hoe dat wel voorzien kan worden. ThuisZorg Immaculata gaat samen met jou op pad.

Contact

ThuisZorg Immaculata

Adres
Oude Godstraat 110 , 2650 Edegem
Tel.
03 450 84 05
thuiszorg@wznedegem.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:30 tot 12:00
Morgen
open van 09:30 tot 12:00

In namiddag enkel bereikbaar op afspraak

Alle openingsuren ThuisZorg Immaculata