Inschrijven voor Rommelmarkt en spaghettibuffet

Gepubliceerd op maandag 3 jun 2024 om 15:29

Een namiddag met een gezellige rommelmarkt en muziek aan Bar Caravan. In de avond organiseren we een Spaghettibuffet.
Iedereen kan dan na inschrijving genieten van een spaghetti met bolognesesaus. Een vegetarische variant is mogelijk indien je dit meedeelt bij de inschrijving. Voor het spaghettibuffet betaal je 12 euro per persoon. We vragen aan alle deelnemers om zelf de tafels af te ruimen.

Voor de rommelmarkt betaal je €1,00 per lopende meter (met een maximum van drie meter). Belangrijk hierbij is dat WoonZorgNetwerk Edegem zelf niets voorziet. Je brengt je eigen zeil, tafel, tent en stoel dus mee. Niet-verkochte goederen worden mee terug naar huis genomen. Bovendien zijn kraampjes met voeding zijn NIET toegestaan.

De opbouw van de rommelmarkt is voorzien tussen 11u00 en 13u00. De afbraak start vanaf 17u15.Inschrijven voor de rommelmarkt en spaghetti kan tot en met 9 augustus via het formulier dat je hieronder kan vinden. 

Schrijf je hier in

Is dit te moeilijk? Kom dan even langs het loket van WoonZorgNetwerk Edegem. We helpen je graag verder. 

LET OP!: Je reservatie is pas definitief nadat je betaald hebt aan het loket van WoonZorgNetwerk Edegem (cash of met bancontact) tijdens de openingsuren (10u00 -16u00) en een bewijs hebt meegekregen..