In-huis-toerisme

In-huis-toerisme

WZC Immaculata is gekend voor haar bruisende activiteiten waar de hele familie voor wordt uitgenodigd. Toerisme in eigen huis, oftewel In-huis-toerisme: verrassend en familiegericht, dat ervaar je op deze momenten.

Grote activiteiten WZC Immaculata

Foto's 

Bij elke activiteit worden foto's genomen. Het is dan altijd leuk dat je de leuke momenten mee kan beleven. Hieronder vind je een link naar foto's van evenementen. Dat wordt regelmatig aangevuld met foto's van grote evenementen. 

Bekijk hier de leukste momenten

PEPS-familiemagazine

Het PEPS-familiemagazine is een driemaandelijks magazine van WZC Immaculata voor residenten, familieleden en vrijwilligers. In het magazine vind je nieuws over WZC Immaculata, een dossier rond een interessant thema, interviews, foto's van voorbije activiteiten en een uitgebreid overzicht van alle komende grote activiteiten. 

Bekijk hier de laatste PEPS-familiemagazines


Organiseer een familiefeestje of -picknick

Wil je graag als familielid van een resident een familiefeestje of -picknick organiseren? Vier je de verjaardag van je opa/oma graag met de hele familie? Of is er een speciale gelegenheid dat je wilt vieren? Dat kan! 

Omwille van de huidige coronarichtlijnen is het momenteel niet mogelijk om een familiefeestje - of picknick te bestellen. Van zodra dit mogelijk is, openen we de inschrijvingslink opnieuw. Het zal eveneens gemeld worden in de nieuwsberichten op deze website en via de nieuwsbrief van WZC Immaculata.